KARS / MERKEZ - Fevzi Paşa Ortaokulu

Fevzi Paşa Ortaokulu

Adres
ORTAKAPI MAH. GAZİ AHMET MUHTAR PAŞA CAD. FEVZIPAŞA ORTAOKULU BLOK NO 71 MERKEZ / KARS
Vizyon
Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı her okul gibi İlköğretim Okulları Yönetmeliği amaçlarına hizmet etmektedir. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaşlaşmayı hedefleyen bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Haklarını TC Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak kullanabilsin. Aldığı görev ve sorumlulukları yerine getirebilsin. Milli kültür ve değerlerini tanısın ve toplum kurallarına uygun davransın. El becerilerini, zihnini en verimli şekilde kullanabilsin. Çevre koruma bilincine sahip olsun. Serbest zamanlarını en verimli şekilde kullanabilsin. Okulu yaşamının vazgeçilmez bir parçası olarak benimseyen bireyler olarak yetişsin. Teknolojik gelişmelerden haberdar olsun. Hepimiz; öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim-öğretim görmesini sağlamak için tüm olanaklarımızı kullanmaya hazırız.
Misyon
Toplumun geleceğinin bizim geleceğimiz olduğuna inanırız. Bir takım anlayışı ile başarıya ulaşacağımıza inanırız. Ölçme ve değerlendirme olmadan gelişmenin olmayacağına inanırız. Yüksek hedeflerle mücadele etmenin çok çalışmaktan geçtiğine inanırız. Yönetimde ve eğitimde kaliteyi ön planda tutarız. Herkesin kendini geliştirmesine ve ifade etmesine imkân tanırız. Bu düşünceler ışığında ortak kararla alınan MİSYONUMUZ: “GELECEK EĞİTİMLE ÇİZİLECEK!”
Öğretim Şekli :Sabahçı-Öğleci
07:00-12:40 sabah grubu 13:00-18:40 öğle grubu
Okulumuz şehir merkezinde olduğundan her şekilde ulaşılabilir.
Ortakapı Mh. GAMP CD.
Okulumuz merkezde.